Nefelejcs RendelőKedves Páciensünk, Kedves Érdeklődő!

Köszöntjük a Nefelejcs Rendelő honlapján!

Gyömrő Város önkormányzata a VI. számú háziorvosi körzetet 2010-ben hozta létre és a Bimbó és a Nefelejcs utca sarkán található újonnan kialakított rendelőben 2011. március 1-én kezdődött meg a betegek ellátása.

Rendelőnkben a társadalombiztosítás által finanszírozott szolgáltatást végzünk: háziorvosi alapellátást biztosítunk a körzetbe bejelentkezett pácienseknek 0-99 éves korig. Ellátási területünkhöz tartozik az Erzsébet-telep, Petőfi-telep egy része valamint Gyömrő Maglód felé eső része. A részletes utcajegyzék itt tekinthető meg: A körzet utcajegyzéke A bejelentkezés módjáról itt olvashat bővebben: Bejelentkezés

Feladataink közé tartozik a heveny betegségek – pl. felsőlégúti fertőzések, gyomor-bél hurut, mozgásszervi fájdalmak – ellátása mellett, a krónikus megbetegedésekben szenvedők – magas vérnyomás, cukorbetegség, ízületi betegségek – gondozása, kivizsgálásnak irányítása, gyógyszereinek felírása. A gyermekek esetében kiemelt feladatunk a testi és értelmi fejlődés nyomon követése, a védőoltások beadása. A pácienseket rendelési időben fogadjuk, a várakozás csökkentése érdekében előjegyzési rendszert működtetünk. Saját és betegtársai érdekében telefonon kérjen Ön is időpontot!

A körzetben dr. Ágó Katalin családorvos mellett Molnár Sándorné Éva körzeti asszisztens dolgozik, munkánkat segíti még dr. Molnár Péter.

Honlapunkon a körzet életével kapcsolatos aktualitások mellett a leggyakrabban előforduló egészséggel és betegséggel foglalkozó információkat szeretnénk közzétenni. A legtöbb témában készültek már tájékoztató anyagok, az általunk is színvonalasnak tartottakat a források megjelölésével tesszük itt közzé. Tartózkodunk a reklámoktól és direkt kereskedelmi érdekeltségű linkek megadásától. Természetesen az interneten fellehető információtömeg áttekintésére nem vállalkozunk, ezért ha Ön ismer olyan oldalt, mely másoknak is hasznos lehet, küldje el a linket a [email protected] címre, és ha megfelel a szakmai és etikai kritériumoknak szívesen ajánljuk másoknak is!